(VIDEO) Americanul care şi-a importat un UAZ 452 Buhanka a ajuns să-l inspecteze în detaliu

8 Septembrie 2021, 13:56
Redacţia PiataAuto.md
Acum două săptămâni vă informam despre cazul unui american, care a făcut, cum zice chiar el, cea mai iraţională decizie a vieţii lui şi şi-a cumpărat de la distanţă, din Rusia, un UAZ 452, mai cunoscut cu numele popular de Buhanka, pe care s-a chinuit după aia vreme de vreo 9 luni să şi-l importe în SUA. Atunci el îşi filmase primele impresii, iar mulţi dintre voi aţi apreciat personajul ca fiind unul nostim şi carismatic, la fel ca şi istoria lui. Ei bine, acum omul a ajuns şi la etapa în care a mers să-şi inspecteze UAZ-ul importat în SUA în detaliu, ca să vadă mai bine ce a cumpărat. Or, el a cumpărat un UAZ la mâna a doua, care a mers deja destul de mult pe drumurile din Rusia.
Probleme au început încă de la găsirea unei soluţii de a-l ridica în service, or, maşina nu are puncte predefinite pentru asta, în locurile normale. Au reuşit să găsească puncte mai rigide mai în interiorul structurii şi l-au putut ridica.

Aceştia au fost plăcut surprinşi să descopere că UAZ-ul lor are motor cu injecţie, nu cu carburator, cum se aşteptau, şi singurul computer din maşină dirijează injecţia. Spre surprinderea lor, Buhanka are şi un martor check engine pe bord, care ardea, evident. Probleme au fost şi cu cele două rezervoare de carburant.
N-au lipsit nici momentele vesele, când aceştia au descoperit că fiecare din uşile UAZ-ului are o cheie separată, aşa că umbli cu o întreagă legătură de chei după tine şi tot încerci care e cea potrivită.
Dar, per total, UAZ-ul s-a dovedit a fi într-o stare destul de bună, fără prea multă rugină şi, deşi e simplu ca bună ziua în construcţie, e exact ce şi-a dorit americanul de la el. Acum zice că e singurul UAZ Buhanka din SUA, care poate fi condus legal, ceea ce-l face de nepreţuit, or, el l-a cumpărat din Rusia cu doar 3,500 dolari şi a mai plătit vreo 8,000 pentru import. De aici încolo, probabil va urma o poveste frumoasă a americanului cu acest UAZ Buhanka, care nu va fi lipsită de surprize şi picanterii.

Vezi mai jos un video cu întreaga inspecţie a UAZ-ului din SUA.
0
11,703
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!