(VIDEO) Ce impresii poate genera o motocicletă Ural Gear Up atunci când e testată de un australian

2 Septembrie 2021, 18:44
Redacţia PiataAuto.md
Motocicletele Ural sunt cunoscute ca fiind concepute din start pentru a face faţă cu bine terenul dificil, mai ales în versiunilor lor cu tracţiune pe ambele roţi spate, inclusiv pe cea de pe ataş. Unii ar putea menţiona pe bună dreptate că Ural e inspirat dintr-o construcţie reuşită a celor de la BMW Motorrad de la mijlocul secolului trecut şi tot ar avea dreptate. Însă, faptul că aceste motociclete există până azi, cu o reţetă care a rămas neschimbată originilor sale, fiind doar perfecţionată de-a lungul timpului, e admirabil şi doar asta e suficient ca să ai o admiraţie aparte pentru aceste creaţii cu ataş. Iar Ural a rămas azi unicul producător de motociclete cu ataş din lume, deci admiraţia pentru ele e una globală deja, chiar dacă produsul rămâne a fi unul de nişă.
Ei bine, unul din continentele cu cele mai dificile condiţii de înaintare e Australia, iar asta înseamnă că un test al unui Ural modern, în condiţiile australiene pare să fie exact ingredientul condimentat pe care l-ar savura orice pasionat de motociclete. Acum câteva luni noul Ural Gear Up, cu tracţiune pe ambele roţi spate, a nimerit pe mâna unui jurnalist respectat, de şcoală veche, din Australia. John Rooth, că aşa îi spune, se are bine cu mecanica maşinilor şi motocicletelor, dar şi cu multe escapade în zone pustii ale Australiei, de care continentul nu duce lipsă cu siguranţă.
Aşadar, ce-ar putea ieşi din ideea ca acest australian să ia la test o motocicletă Ural cu ataş şi cu tracţiune pe două roţi? Va fi Ural în stare să-şi apere onoarea în condiţiile terenului australian? Te lăsăm să descoperi singuri în video-ul de mai jos, unul foarte deosebit, de altfel. Apoi, spune-ne în comentarii ce părere ai tu despre Uralurile moderne?
0
1,997
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!