(VIDEO) O cheie uitată la roata unei Lada din Rusia provoacă un lanţ de evenimente

7 Septembrie 2021, 17:17
Redacţia PiataAuto.md
Cu toţii ştim că roţile trebuie strânse bine atunci când sunt puse pe maşină, altfel riscurile sunt mult prea mari. Dar o Lada din oraşul Belgorod din Rusia a avut parte de un întreg lanţ de evenimente, ce a pornit de la o cheie uitată la roată.
Cele 40 de secunde de video de mai jos par a fi luate fie dintr-un film de comedie, fie dintr-unul menit să te ţină în suspans. Şoferul unui automobil, camera de bord a căruia a filmat întreg evenimentul, a observat în faţa sa o Lada care avea o cheie uitată la roată. A început a-l claxona pe şoferul de Lada din spate, pentru a-l atenţiona, dar acela doar a tras pe dreapta să-i permită primului să depăşească, după care şi-a continuat drumul. Şi să pare că mecanicul care lucrase la Lada a uitat nu doar cheia la roată, ci şi să strângă roata, întrucât imediat după ce Lada a fost depăşită, roata s-a desprins şi a luat-o înainte.
Şi pentru că lanţul de evenimente nu sfârşeşte aici, roata a ajuns la intersecţia cu alt drum, unde, exact în acelaşi moment, se întâmplase să treacă un biciclist cu căşti în ureche, din cauza cărora nu auzea nimic, că altfel ar fi observat roata sărind spre el. Dar, pentru că n-a observat-o, roata l-a răsturnat. Nu e nimic grav, doar un lanţ bizar de evenimente dintr-un oraş din Rusia.

Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
24,618
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!