(VIDEO) Cineva a mers pe drumurile publice din Rusia pe o canapea cu motor, iar poliţia i-a amendat pentru condus fără centură

2 Noiembrie 2021, 13:21
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul ieşit din comun a avut loc în oraşul Sochi din sudul Rusiei. Doi bărbaţi au ieşit pe drumurile publice din oraş, aşezaţi pe o canapea, fixată de o platformă cu roţi şi motor cu ardere internă.
Vehiculul improvizat avea roţile ascunse după cortina pusă pe perimetru, dar nu e foarte clar cum se manevrează toată construcţia, întrucât volanul clasic pare să lipsească cu desăvârşire. Lipsesc şi centurile de siguranţă.
Deşi locuitorii din Sochi spun că această construcţie bizară a fost văzută de mai mult timp pe drumurile publice, abia acum un poliţist i-a luat la vizor şi a staţionat canapeaua motorizată. Cea mai bună idee pe care a avut-o poliţistul de a aplica legea a fost să-i amendeze pe cei doi pentru lipsa centurii de siguranţă, iar canapeaua a fost dusă la parcarea cu plată a poliţiei pe motiv că nu avea revizie tehnică şi plăcuţe de înmatriculare. Se pare că ea are toate şansele să rămână pentru mult timp în parcarea poliţiei.

Vezi mai jos canapeaua mobilă, surprinsă într-un scurt video pe străzile din Sochi.
1
1,425
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!