(VIDEO) Cum se fură motorina din camioane în zilele noastre, chiar între colegi de breaslă

13 Noiembrie 2021, 08:46
Redacţia PiataAuto.md
Odată cu scumpirea semnificativă a preţurilor la carburanţi, s-au îndesit cazurile de furturi de motorină direct din rezervoarele camioanelor, în timp ce acestea staţionează în parcările specializate, iar şoferii lor dorm. Până acum, majoritatea cazurilor raportate erau descoperite dimineaţa, iar şoferii vedeau doar urmările, bănuind că prin parcări bântuie hoţi în căutare de asemenea pradă.
Dar de curând un şofer român de camion a descoperit cu stupoare că motorina i-a fost furată nu de un vreun hoţ ordinar, ci chiar de un coleg de breaslă, cu alt camion. Victima avusese o cameră video montată pe camionul său, în zona rezervoarelor, iar în dimineaţa de 4 noiembrie, când a descoperit că i s-a furat dieselul din rezervor, a accesat şi imaginile pentru a vedea filmul întâmplării. Acolo a descoperit că, de fapt, în jurul orei 04:30, hoţul a venit să forţeze întâi lacătul rezervorului, iar după 15 minute şi-a parcat camionul, un Iveco Stralis, alături de camionul victimă. Ulterior a ieşit cu furtunul şi, în timp de 5 minute a furat toată cantitatea pe care a putut-o din rezervor, transferând-o direct în rezervorul camionului său.
Şi mai trist, poate, e că, din câte se pare, şi hoţul care şi-a jefuit colegul e tot din România. Prin urmare, victima nu doar că a fost jefuită de un hoţ, ci şi de unul care e şi conaţional, şi coleg de breaslă. Vezi mai jos video-ul publicat de şoferul care a fost jefuit.
0
9,200
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!