(VIDEO) Secretele filmării scenelor superbe cu maşini din ultimul film cu James Bond

4 Noiembrie 2021, 13:33
Redacţia PiataAuto.md
Seria de filme James Bond are un element esenţial, prin care s-a deosebit de alte filme de acţiune şi cu care se mândreşte în continuare: cel de a prepara şi filma scenele în viaţa reală, cu ajutorul inginerilor şi cascadorilor, şi practic deloc cu imagini generate computerizat. În lumea cinematografiei moderne, e ca şi cum ai spune că asculţi muzică la viniluri, amplificate frumos de cel mai analogic amplificator de sunet şi reproduse de cele mai iscusit create boxe de sunet. Iar asta e valabil inclusiv pentru ultimul film James Bond, lansat acum o lună — No Time to Die.
Dacă l-ai văzut deja în cinematografe, pentru că deocamdată doar acolo rulează, vei recunoaşte scenele despre care se vorbeşte mai jos. Cea mai crucială din ele a o cursă în care Bond şi partenera sa încearcă să scape la bordul renumitului Aston Martin clasic pe străduţele unui oraş vechi, după care vine şi scena în care maşina îşi scoate mitralierele din blocurile optice şi împuşcă de jur împrejur, în timp ce face un continuu drift epic.
Iar acum, echipa de producţie a ultimului film cu James Bond a dezvăluit cele mai curioase secrete din spatele filmării scenelor cu maşini! Printre aceste secrete se numără acoperirea pietrişului vechi cu apă carbogazoasă, ca să-l facă mai lipicios şi mai aderent, construirea uni sistem de aruncare în aer a maşinii pe bază de rezervor de azot, construcţia unor protecţii la clădirile din preajmă şi multe altele, enumerate în video-ul de mai jos.
0
1,459
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!