O coloană de 26 de camioane de pompieri, decorate în stil de sărbători, va circula pe străzile Chişinăului

23 Decembrie 2021, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI anunţă că şi în acest an va continua tradiţia lansată în anii precedenţi, de a organiza o coloană de camioane de pompieri, decorate în mod creativ în stil de sărbători, care să circule pe străzile capitalei, spre încântarea multor locuitori, mai ales a picilor. Acţiunea din acest an va avea loc mâine, 24 decembrie, cu începere de la ora 17:00.
Pornirea coloanei va avea loc pe Calea Ieşilor şi va urma un traseu format din străzile Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Petricani, Calea Orheiului, Studenţilor, Moscovei, Alecu Russo, Mircea cel Bătrân, Ion Dumeniuc, apoi revenire pe Mircea cel Bătrân, Alecu Russo, Kiev, Renaşterii, Grigore Vieru, Bănulescu Bodoni, Ştefan cel Mare până la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Prin urmare, cei care vor să prindă coloana de camioane pe traseul anunţat, pot estima orientativ timpul traversării. Şi pentru că de obicei apar întrebări dacă mai rămân maşini de pompieri care să vegheze siguranţa şi să fie gata să intervină în caz de incendii, răspunsul e afirmativ — toate unităţile vor avea maşini rămase în aşteptare pentru eventualitatea unor intervenţii, dar şi pompieri care vor sta de gardă, pregătiţi ca întotdeauna pentru intervenţii prompte.
Locuitorii Chişinăului au reacţionat cu ovaţii în anii precedenţi la acest eveniment, iar pentru cei mici această caravană e o ocazie dublă de a venea maşinile de pompieri şi pompierii încadraţi într-o misiune socială, dar şi de a vedea o privelişte neobişnuită de sărbători.
0
7,485
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!