Un BMW, surprins de radarul poliţiei cu 116 km/h pe străzile din Bălţi, iar şoferul era şi în stare de ebrietate

8 Ianuarie 2022, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii din Bălţi au surprins ieri dimineaţă cu radarul un BMW înmatriculat în Germania, gonind pe străzile oraşului cu o viteză de 116 km/h, în loc de cei 50 km/h admişi. Maşina a fost oprită, dar şoferul a avut din start un comportament agresiv, refuzând să prezinte actele. Acesta s-a dovedit a fi domiciliat în statul Pociumbeni din raionul Râşcani.
Şoferul emana miros puternic de alcool, prin urmare poliţia a vrut să-l supună etilotestului, însă şi aici şoferul s-a împotrivit, agresând poliţiştii, deteriorând şi uniforma unui dintre ei. În rezultat, poliţia a aplicat forţa şi l-a imobilizat pe acesta, escortându-l la sediul poliţiei.

Aici şoferul a refuzat să treacă etilotestul sau să i se preleve probe, prin urmare, conform legii, el e tratat ca un subiect aflat în cea mai gravă stare de ebrietate şi s-a ales cu dosar penal, riscând pedeapsa maximă. Pe lângă asta, i s-a mai făcut un proces contravenţional pentru opunerea de rezistenţă poliţiei, precum şi unul pentru depăşirea vitezei, pentru care a primit amendă de 1,800 lei şi 5 puncte de penalizare.
0
1,226
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!