(VIDEO) Acum 60 ani, Tatra 603 era ilustrată ca o maşină în care nu te poate ajunge nici poliţia din Cehoslovacia

1 Februarie 2022, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Cum ar fi ca azi să vezi un film promoţional al unui producător auto, în care modelul protagonist să fie urmărit de poliţie, iar maşina să-şi demonstreze calităţile prin a nu se lăsa ajunsă din urmă? Ar fi de neconceput, cel puţin! Dar iată acum 60 de ani, producătorul Tatra din Cehoslovacia îşi promova modelul său Tatra 603 anume astfel!
Filmuleţul de mai jos e produs în anul 1962, atunci când modelul Tatra 603 primise un soi de facelift estetic şi tehnic, numit 603-2, după cum relatam într-un amplu articol despre istoria şi ingineria fascinantă a lui Tatra 603, publicat acum câteva zile. Motorul V8, răcit cu aer şi amplasat în spate, devenise mai puternic, iar ingineria genială a acestei maşini de 5.06 metri lungime, de talia S-Class-ului de azi, o făcea extraordinar de manevrabilă şi dinamică, în orice condiţii de înaintare.
Şi iată că producătorul cehoslovac de atunci a avut curajul incredibil de a-şi promova maşina în asemenea mod, ca în filmuleţul de mai jos. În filmuleţ se vorbeşte un pic în cehă, însă discuţiile nu sunt esenţiale, totul fiind clar şi din imagini şi atmosferă.
0
3,259
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!