(VIDEO) Metodă nouă prin care poliţia din Moldova operează cu maşini capcană cu radar, pe un traseu din Făleşti

3 Februarie 2022, 16:23
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova se pare că şi-a găsit o metodă nouă de operare cu maşinile-capcană, nemarcate, echipate cu radare de viteză. Dacă până acum aceste maşini erau parcate în anumite locuri, pe acostament, şi captau maşinile ce treceau pe lângă ele cu viteză mai mare decât cea admisă, mai nou, în faţa acestor maşini, la mică distanţă, e parcat un camion, astfel încât şoferul să nu le vadă de departe şi să nu aibă timp de a reacţiona.
O asemenea metodă de operare a fost surprinsă azi dimineaţă de un şofer la ieşirea din Făleşti. Din câte se pare, camionul şi maşina mascată cu radar sunt parcate la un unghi strategic unul faţă de altul, suficient cât să fie ascunsă, dar totodată cât radarul să poată capta viteza.
Apoi, ceva mai departe pe traseu, la următoarea intersecţie, mai multe echipaje de poliţie aşteaptă şi opresc maşinile care au depăşit viteza, datele fiind recepţionate de pe radar de la distanţă, direct pe telefoanele mobile ale poliţiştilor.

Vezi mai jos un video filmat azi de şoferul care a surprins situaţia, la care mai mulţi alţi şoferi au comentat că au fost prinşi de radar prin noua metodă în aceste zile.
0
7,773
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!