(VIDEO) Oameni şi Maşini în Moldova: istoria neştiută a lui Ghenadii Ivancenco, maestrul care creează motociclete custom în garajul casei sale

19 Februarie 2022, 17:32
Redacţia PiataAuto.md
Ghenadii Ivancenco e unul din oamenii cu un caracter şi o istorie atât de excentrice, încât aproape că nu-ţi vine a crede că acest om trăieşte în Moldova şi şi-a organizat viaţa într-un asemenea mod. Cândva a muncit intens, a dezvoltat afaceri, dar la un moment dat a decis să vândă totul pentru a savura viaţa într-un alt mod, dedicându-se doar familiei şi pasiunilor sale. Şi-a construit un garaj de vis, cu două odăi, la parterul casei sale, pe care tot el a conceput-o şi construit-o într-un stil modern. Iar acolo, în garaj, are o lume de vis.
Acest om din Moldova creează motociclete custom, adică motociclete modificate faţă de construcţia originală după stilul şi imaginaţia creatorului său. Nu ne-am fi gândit vreodată, probabil, că în Moldova există un om care face asemenea motociclete în garajul casei lui, ascultând muzică, tăind în fiare şi transpunând fantezia sa în bolizi superbi pe două roţi.
Ghenadii spune că ceea ce face el e mai degrabă un proces artistic, de creaţie. Iar ceea ce iese din mâinile sale certifică acest fapt, întrucât motocicletele sale sunt adevărate opere de altă.
Este o istorie excepţională, neştiută, a unui om din Moldova, de lângă noi, dintre noi, pe care vrem să o descoperim împreună în proiectul Oameni şi Maşini în Moldova. Am avut deci, ocazia unică de a merge direct în garajul excepţional al acestui om, iar el ne-a primit în lumea lui şi ne-a dezvăluit nouă tuturor, istoria sa, în video-ul de mai jos.
Poţi include subtitre cu traduceri automatizate din comenzile player-ului dacă ai nevoie.
0
5,246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!