Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Ferrari Roma participă într-o întrecere unde el e cel mai accesibil, alături de un Bentley şi un Aston Martin

20 Februarie 2022 - 18:22
Redacţia PiataAuto.md
La cât de mult au ajuns să urce în sus preţurile la maşinile premium şi cele luxoase, se poate ajunge la un paradox ca-n situaţia de mai jos, când într-o întrecere de trei maşini, Ferrari este cel mai accesibil dintre ele. Da, italienii au de ceva timp un model care e mai ieftin, şi poată numele de Ferrari Roma, costând în jur de 190-200 mii euro, în funcţie de ţară.
Aşadar, un asemenea Ferrari Roma, echipat cu un motor V8 de 3.9 litri, de 620 CP, a fost pus alături de un Bentley Continental GT Speed de 659 CP şi un Aston Martin DBS Superleggera cu motor V12 şi 715 CP. Aston Martin costă aproape dublu faţă de Ferrari şi nu e foarte „superleggera”, cântărind 1,845 kg, în timp ce Ferrari cântăreşte 1,570 kg. Bentley, pe de altă parte, e un mastodont de 2,273 kg, însă are tracţiune integrală.
Surprinzător, dar în prima încercare tot Ferrari a fost cel mai rapid, în ciuda faptului că e şi cel mai puţin puternic. Greutatea mică a cheia, însă, dar şi modul în care Ferrari poate transpune puterea pe asfalt, chiar şi fără tracţiune integrală. Bentley a recuperat în următoarele încercări, dar oricum chiar şi în încercarea finală, după un scurt avans Bentley la pornire, Ferrari era pe punctul de a-l devansa către linia de final, deci se poate spune că cel mai accesibil Ferrari şi-a apărat onoarea. Aston a ajuns de fiecare dată ultimul.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter