Un camion ce transporta standul de preţuri al unei benzinării n-a încăput sub un pod în Chişinău

25 Martie 2022, 09:07
Redacţia PiataAuto.md
Înălţimea minimă standard pentru poduri este de puţin peste 4 metri, de obicei, ceea ce impune ca orice camion care vrea să circule nestingherit pe drumurile publice să se încadreze în această înălţime. Pot exista şi transporturi mai mari, dar de obicei e vorba de lucruri speciale, agabaritice, transportul cărora presupune calcularea minuţioasă a traseului. Şi pot exista şi poduri mai coborâte, dar de obicei ele sunt marcate cu indicatoare corespunzătoare. Un caz produs ieri în Chişinău, însă, ţine mai degrabă de dorinţa de a transporta obiecte mai în camioane mici.
Un camion cu benă şi o mini macara a vrut să transporte şi standul de preţuri a unei benzinării, după ce l-a demontat. Doar că, odată ce camionul are şi o macara, n-a mai rămas foarte mult loc pentru benă, iar standul lung al benzinăriei n-a încăput plasat pe podeaua benei, ci a trebuit montat oblic, cu o parte ieşind cu mult în afară. În rezultat, când camionul a ajuns sub podul feroviar de pe strada Uzinelor din Chişinău, s-a pomenit că încărcătura sa atinge podul.
Situaţia a generat dificultăţi în trafic, până ce s-a înţeles că soluţii sunt două — fie încărcarea într-un camion cu benă mai lungă, fie întoarcerea camionului şi alegerea unei alt traseu. Se pare că a fost aleasă cea de-a doua variantă şi camionul şi-a schimbat ulterior traseul.
0
1,780
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!