(VIDEO) Cum merge şi cum sună suedezul electric Polestar 2 pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

10 Martie 2022, 19:03
Redacţia PiataAuto.md
Polestar 2 e modelul electric creat de către compania suedeză, deţinută de Volvo, în primul rând pentru a concura cu Tesla Model 3. Chiar şi denumirea actuală a versiunilor e una ce seamănă foarte mult cu cea practicată de Tesla. Spre exemplu, maşina electrică de mai jos are numele complet de Polestar 2 Long range Dual motor.
Această versiune e şi cea mai puternică, totalizând o putere de 408 CP din cele două motoare electrice, dar promiţând totodată o autonomie de 400 km din bateria sa de 78 kWh. Viteza maximă a versiunii cu două motoare e de 204 km/h. Iar acceleraţia până la 100 km/h e mai mică de 5 secunde. Dar cum se simte condusul acestui model suedez electric pe autostradă, la viteze maxim posibile?
Ei bine, se pare că viteza e limitată la un afişaj de 210 km/h pe vitezometru, ceea ce ar putea corespunde unei valori reale de 204-205 km/h. Dar, fireşte, cel mai special e sunetul din interior pe parcursul întregului proces. De fapt, e o lipsă a sunetului de la motoare, ceea ce te face să atragi mai multă atenţie la sunetele de la vânt, cele aerodinamice. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,285
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!