(VIDEO) Cum merge şi cum sună un Audi RS6 modern, de 1001 CP, pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

14 Martie 2022, 19:08
Redacţia PiataAuto.md
Audi RS6 a fost în toate generaţiile sale un model pur şi simplu magnific, poate chiar cel mai fascinant model de această talie din toată triada germană. Maşina asta a înglobat întotdeauna tot ce a fost mai bun la Audi, preluând performanţe de supercar, într-o siluetă practică. Iar tracţiunea integrală l-a ajutat întotdeauna să transpună pe asfalt aceste performanţe într-un mod impecabil.
Şi cu asemenea performanţe de stoc, te-ai fi gândit că puţin se mai poate face la el de ateliere care şi-ar pune iscusinţa la treabă. Dar în Germania există un atelier mult mai puţin cunoscut la nivel internaţional, însă respectat totuşi de cei care ajung să-l cunoască — MTM, sau Motoren Technik Mayer. Oamenii de la acest atelier fac lucruri formidabile cu modelele Audi încă din 1990 încoace, iar acum mai mulţi ani redacţia noastră a avut ocazia să viziteze direct atelierul MTM, ba chiar şi să testăm câteva modele modificate de-ale lor — un A1 quattro, un R8 V10 Spyder, un RS3 Sportback şi chiar un RS6 în caroserie C6, cu motor V10 sub capotă. Şi am simţit pe propria piele puterea copleşitoare şi modul în care acele Audi modificate reuşeau s-o transpună pe asfalt.
Foto: Imagine de la testul nostru drive cu un Audi RS6 C6 modificat de MTM

Şi dacă acel Audi RS6, testat acum mulţi ani de noi, scotea 742 CP în loc de cei 580 CP de stoc de atunci, atunci de pe generaţia actuală C8, cei de la MTM au reuşit să scoată 1,001 CP! O mie unu! Fără îndoială o asemenea maşină nu poate fi decât magnifică şi nu poate merge decât fascinant. Vezi în video-ul de mai jos un asemenea Audi RS6 modificat de MTM, galopând pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania şi include neapărat sunetul, pentru a savura şi coloana acustică dintr-un asemenea Audi.
0
3,800
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!