Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un drift al unui BMW într-o benzinărie din Polonia a sfârşit în faţa unei maşini de poliţie

9 Mai 2022 - 10:28
Redacţia PiataAuto.md
Tânăr şi neliniştit, un şofer de BMW Seria 3 clasic din Polonia a decis să-şi demonstreze abilităţile de condus în derapaj controlat tocmai pe teritoriul adiacent al unei benzinării, dar s-a pomenit faţă în faţă cu o maşină de poliţie în cel mai nepotrivit moment pentru el.
Totul s-a întâmplat în orăşelul Sierza din apropiere de Cracovia, iar şoferul de 21 de ani din BMW, având un pasager alături, a efectuat un derapaj controlat, înconjurând benzinăria pe drumul adiacent acesteia. Dar, tocmai la ieşirea din acea zonă, l-a întâmpinat o maşină de poliţie cu girofarul aprins, care l-a şi oprit imediat. Conform informaţiilor poliţiei din Polonia, şoferul a primit 6 puncte de penalizare şi o amendă de 5,000 zloţi, echivalentul a aproximativ 1,060 euro!
Poliţia poloneză a mai atenţionat că amenda usturătoare s-ar fi putut transforma în anchetă penală şi chiar închisoare dacă maşina ar fi scăpat de sub control şi ar fi distrus bunuri sau ar fi rănit trecători, amintind totodată că în Polonia există circuite şi teritorii specializate, unde drift-urile pot fi făcute în siguranţă. Vezi întregul moment în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter