Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) BMW dezvăluie noi maşini neştiute din istoria de 50 de ani a diviziei M, printre ele un M5 E34 fără acoperiş şi un Z3 cu motor V12

30 Iunie 2022 - 13:07
Redacţia PiataAuto.md
BMW continuă să dezvăluie delicii secrete din istoria sa la aniversarea de 50 de ani ai diviziei M. Sunt delicii experimentale, maşini create de ingineri pentru a testa cât de realistă e o idee demenţială înainte de a o pune în producţie şi, pentru că am menţionat că au rămas neştiute, toate au rămas neproduse. Dar, să le vedem azi pentru prima dată e ceva cu totul intrigant.
Printre modelele scoase la lumina zilei acum de BMW se numără un M5 E34 decapotabil! Da, inginerii au experimentat pe atunci cu o formă decapotabilă a caroseriei E34, probabil încurajaţi de lansarea lui M5 Touring E34, model care e azi unul din cele mai rare M-uri produse vreodată.
De asemenea, la un moment dat inginerii M s-au încumetat să pună un uriaş motor V12 pe un Z3 M. Maşina a ieşit puternic, brută, dar foarte dezechilibrată în comportament, după cum recunosc inginerii.
Printre maşinile arătat se numără şi un Seria 8 E31 cu motor de pe bolidul cu care bavarezii participau pe atunci la Le Mans, dar şi mai multe maşini din motorsport. Vezi proaspăta incursiune prin secretele BMW mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter