Un moldovean stabilit în Germania a primit o amendă de la o benzinărie din Austria, după ce şi-a lăsat maşina parcată la pompă timp de 40 de minute

8 Iulie 2022, 09:12
Redacţia PiataAuto.md
Un moldovean stabilit în Germania şi-a relatat propria experienţă în mediul online de a fi primit o amendă de la o benzinărie din Austria, iar această experienţă, deşi pare incredibil că cineva ar putea avea ideea de a o repeta, poate oferi lecţii şi pentru alţii care ar avea intenţii similare.
Aşadar, în seara zilei de 2 iulie 2022, moldoveanul se afla cu maşina sa în Austria şi a intrat să alimenteze la o benzinărie numită Oldtimer, din localitatea Oed-Ohling, situată în apropiere de autostrada A1, între Linz şi Sankt-Polten. A alimentat, a plătit combustibilul pus în rezervor, însă după achitare nu şi-a luat maşina de acolo, ci a lăsat-o parcată la pompă timp de 40 minute!
Şoferul nu oferă vreo explicaţie de ce a făcut asta, însă povesteşte că la doar câteva zile depărtare s-a pomenit cu o scrisoare cu amendă, la adresa sa din Germania. Benzinăria i-a expediat nota de plată pentru parcarea ilegală, în sumă 205,10 euro, din care 5,10 euro reprezintă costul de identificare a proprietarului şi adresei, iar 200 euro reprezintă amenda propriu-zisă. Cei de la benzinărie i-au trimis nota de plată, o imagine printată cu maşina lăsată la pompa lor şi o chitanţă pentru plata directă la bancă.
Şoferul care a primit amenda întreba alţi conaţionali dacă ar fi cazul să achite amenda sau nu. Absolut toţi ceilalţi conaţionali stabiliţi în Germania, care i-au oferit un răspuns public, l-au îndemnat să achite neîntârziat, asumându-şi propria faptă şi să nu mai repete asemenea gesturi niciodată.
1
90,757
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!