(VIDEO) Întrecere epică între Mercedes-AMG 63, Land Rover Defender V8, Ford Bronco Raptor, Jeep Wrangler 392 şi un Lamborghini

17 Iulie 2022, 11:58
Redacţia PiataAuto.md
Într-o eră în care vorbim deja preponderent de premiere ale unor modele electrice, poate părea surprinzător, dar în lumea noastră mai există cel puţin 4 modele proaspete de offroader-e ultra-performante, cu motoare imense sub capotă şi cu parametri de putere, proprii cândva doar supercar-urilor. Şi când spunem offroader-e, avem în vedere nu doar SUV-uri cu motoare puternice, dar create preponderent pentru asfalt, ci offroader-e create la esenţa lor pentru aventuri mult mai avansate de offroad.
Renumitul Mercedes-AMG G63 e cu siguranţă unul dintre ele, făcând un de un motor V8 biturbo de 4,0 litri. Mai nou, există şi un Land Rover Defender cu motor V8 de 5,0 litri, supraalimentat. Iar pe lângă asta, dincolo de ocean, în SUA, mai există şi un Jeep Wrangler 392, unde 392 e capacitatea cilindrică a motorului, în ţoli cubi, ceea ce înseamnă 6,4 litri V8. Tot în SUA mai există şi un nou Ford Bronco Raptor, dar acesta din urmă are un motor V6 de 3,0 litri, twin turbo, fiind cumva excepţia de la formula V8 din această ecuaţie.
Mega întrecerea de mai jos decurge în câteva etape. Întâi, modelele americane se duelează între ele, adică Ford cu Jeep. Apoi, învingătorul dintre ele ajunge să se întreacă alături de Mercedes-AMG şi Land Rover. Iar acolo, veteranul Mercedes-AMG le-a arătat tuturor că încă mai are forţă în muşchii săi.
Iar apoi, învingătorul SUV-urilor a putut să se dueleze cu un Lamborghini Gallardo, deja clasic, cu motor V10. Iar cele două maşini au fost surprinzător de apropiate în rezultat, totul într-o întrecere cu adevărat epică!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,658
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!