(VIDEO) Un poliţist pe motocicletă din Chişinău reacţionează şi livrează o pedeapsă imediată unui şofer de Renault pe strada Ion Creangă

26 Iulie 2022, 15:06
Redacţia PiataAuto.md
Strada Ion Creangă din Chişinău are, de când a fost reparată, doar o bandă pe sens, din cauza apariţiei benzilor dedicate transportului public. Mulţi şoferi spun că deplasarea a devenit mai lentă, virarea la stânga a fost interzisă pentru a o fluidiza, iar majoritatea şoferilor respectă banda alăturată liberă şi aşteaptă regulamentar pe banda corectă. Totuşi, unei se mai găsesc şoferi care o iau pe banda de transport public, în încercarea de a fi mai rapizi decât alţii. Un asemenea caz recent, însă, s-a lăsat cu o pedeapsă imediată sub forma unei amenzi şi a punctelor de penalizare pentru un şofer de Renault Megane.
Acesta a fost văzut în flagrant de către un poliţist pe motocicletă, care patrula strada Ion Creangă şi mergea în sens opus. Pentru că motocicleta permite o agilitate sporită în trafic, poliţistul a întors imediat motocicleta şi a venit din urma Renault-ului, care schimbase banda între timp şi intrase deja pe banda regulamentară.
Poliţistul, însă, i-a făcut semn să tragă pe dreapta şi, într-o manieră ca să nu blocheze traficul pe stradă, i-a indicat şi o parcare unde să staţioneze şi să i se aplice amenda.
Întreaga situaţie a fost surprinsă de o camerele de bord ale unei maşini şi poate fi văzută mai jos.

Sursa video: Facebook / ImiPlaceMd
1
14,511
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!