Un echipaj de poliţie din Austria şi-a lăsat maşina parcată pe calea ferată, iar un tren a fost la un pas de a o spulbera

20 Septembrie 2022, 15:57
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neobişnuit a fost raportat ieri în capitala Austriei, Viena, iar poliţia a trebuit să vină cu explicaţii adiţionale pentru comportamentului echipajului care a provocat acest accident, lăsându-şi maşina parcată pe calea ferată.
Maşinistul locomotivei a reuşit să observe maşina poliţie, staţionând pe calea ferată pe care se deplasa trenul condus de el, şi a avut o reacţie exemplară, acţionând imediat frânele la maxim. Locomotiva a frânat cât a putut şi a oprit exact lângă VW-ul parcat al poliţiei, atingând-ul uşor în zona hayon-ului, fără a provoca vreo deteriorare gravă! O frânare cu o fracţiune de secundă mai târziu a locomotivei ar fi avariat grav sau chiar ar fi spulberat maşina de poliţie.
Fireşte, marea întrebare e ce căuta maşina poliţiei parcată acolo, nu doar într-un loc neregulamentar, ci pe şinele de cale ferată. Poliţia a venit ulterior cu explicaţii, menţionând că poliţiştii au oprit astfel pentru a ajunge cât mai repede la locul unei intervenţii, acordând primul ajutor unei persoane rănite.
Totuşi, până şi poliţia vieneză recunoaşte că locul de parcare a poliţiştilor a fost unul neinspirat, întrucât putea duce la rănirea mai multor persoane.
0
1,666
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!