Un şofer din Germania a condus fără două anvelope şi jante pe autostradă, lăsând kilometri de zgârieturi în asfalt

24 Octombrie 2022, 14:39
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania a avut de-a face ieri dimineaţă cu un caz neobişnuit, în care un şofer a fost surprins conducând pe autostrada A1 fără anvelopele şi jantele de pe partea stângă a maşinii. Acesta a condus în asemenea manieră, scoţând scântei după el şi zăgrăind asfaltul preţ de câţiva kilometri, după care şi-a parcat maşina, de parcă nimic n-ar fi fost anormal.
Maşina fără roţi a fost observată de alţi şoferi, care au anunţat poliţia. Poliţiştii au descoperit la intrarea pe autostradă, într-o curbă, urme pe parapet, acolo unde şoferul l-ar fi lovit şi şi-a deteriorat jantele şi anvelopele. Acesta a continuat să înainteze pe autostradă, însă, iar în scurt timp s-au dezintegrat şi anvelopele, şi jantele de oţel, maşina rămânând să se susţină pe discurile de frână. Toată calea de pe autostradă, pe care a mers şoferul iresponsabil, are acum urme de zgârieturi, provocate de forţarea obiectelor metalice, dar şi resturi de componente dezintegrate.
Maşina a fost descoperită de poliţişti parcată la câţiva kilometri depărtare, or, urmele lăsate peste tot au făcut misiunea mai uşoară. L-au descoperit şi pe şoferul de 34 de ani în preajma maşinii. În mod predictibil, şoferul s-a dovedit a fi în stare avansată de ebrietate. Poliţia i-a retras permisul de conducere şi-i va aplica o amendă uriaşă, dar, împreună cu autorităţile din regiunea Rheinisch-Bergisch îi va înainta acestui şi un proces pentru compensarea daunelor produse infrastructurii publice.
0
3,289
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!