(VIDEO) Cum arată interiorul lui Aurus Komendant, SUV-ul din Rusia ce pretinde să concureze cu Rolls-Royce Cullinan

2 Octombrie 2022, 11:07
Redacţia PiataAuto.md
Marca rusească de automobile Aurus a fost creată acum mai mulţi ani ca o gamă de automobile ultra-luxoase, folosite mai ales pentru coloane oficiale, iar la conceperea lor inginerească pe atunci au fost atrase companii mari internaţionale, cu experienţă. Se vorbea că Porsche şi Bosch au participat la sistemul de propulsie şi suspensie, dar şi multe alte nume, majoritatea dintre care n-au fost confirmate sau infirmate oficial, din motive de secretomanie. După ce Rusia a invadat Ucraina şi au intrat în vigoare sancţiuni, iar alte companii au plecat benevol de pe piaţa Rusiei, toată această inginerie de Aurus a devenit şi mai dificil de implementat în viaţa reală.
Dacă sedanurile Aurus Senat deja circulă în număr mic pe străzi, din cele care au fost produse anterior, SUV-ul Aurus Komendant fusese prezentat şi antrenat doar în calitate de prototipuri experimentale în coloane oficiale, dar încă nici un Komendant de serie nu a fost produs, iar o mare parte din habitaclu rămăsese necunoscut publicului. Acum, cei de la Aurus i-au permis unui youtuber din Rusia să exploreze îndeaproape acest interior de Komendant.
Ei bine, maşina pare cu adevărat impresionantă la prima vedere, dar trebuie să înţelegem că ea reprezintă forma în care ar fi putut fi produsă, dacă Rusia nu începea un război şi nu avea acum atât de multe sancţiuni. Ea reprezintă apogeul unei Rusii interconectate cu piaţa globală, când putea contracta companii de inginerii cu expertiză internaţională, iar o astfel de Rusie nu mai există azi. În contextul actual va fi foarte dificil, sau aproape imposibil de a produce în număr decent maşini identice ca şi cea din video-ul de mai jos.
Şi, apropo, la estimarea actuală, preţul în ruble a acestei maşini ar fi echivalent cu circa 500.000 dolari, deci mai scump decât Rolls-Royce Cullinan, cu care pretinde că vrea să concureze. Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traducere automatizată în limba dorită din comenzile playerului.
1
17,433
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!