(VIDEO) Un Hummer EV electric al unor youtuberi din SUA s-a defectat la nici 500 km parcurşi, cu sistemele electronice blocate

4 Octombrie 2022, 22:56
Redacţia PiataAuto.md
Azi mai devreme publicam un articol cu video în care vorbeam despre performanţele de offroad ale lui Hummer EV, modelului electric care cântăreşte 4,2 tone la gol. Ei bine, acelaşi Hummer ce figura în acel video şi aparţine acelor youtuberi din SUA s-a defectat într-o un mod bizar la nici 500 km parcurşi (289 mile) şi a blocat majoritatea sistemelor electronice, nepermiţând nici măcar deschiderea capotei.
Totul s-a întâmplat în mijlocul unei străzi intens circulate şi late, iar maşina nu voia să mai cupleze poziţiile de deplasare ale levierului şi nu mai voia să mişte, rămânând în poziţia P. La fel ca un calculator care se blochează, şi maşina părea blocată, doar că nu exista o metodă de a-i face un restart forţat.
Prin urmare, blocarea lui Hummer EV în poziţie P devenise o mare problemă inclusiv din cauza greutăţii de 4,2 tone, care nu putea fi tractată normal şi care risca să fie lovită din spate cu viteză.
Într-un final, proprietarii Hummer-ului electric au găsit o sârmă de rezervă pentru a deschide capota şi au deconectat bateria de 12V. După repornire, maşina a livrat un şir de instrucţiuni bizare, cum ar fi ţinerea piciorului pe frână timp de 20 secunde, deschiderea şi închiderea geamurilor pe rând. Şi abia apoi levierul a putut fi deblocat, iar maşina părea să-şi fi revenit şi chiar să poată înainta.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,665
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!