(VIDEO) Renumitul prezentator Richard Hammond are o nouă idee de emisiune auto, în care două maşini nereuşite din istorie sunt dezintegrate

7 Noiembrie 2022, 15:54
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul prezentator al emisiunii Top Gear, iar ulterior The Grand Tour, a venit cu o nouă idee de emisiune în auto, idee pe care a şi pus-o în aplicare cu un prim episod. Acesta s-a gândit că, dacă tot maşinile electrice sunt mai multe şi le înghesuie pe cele cu ardere internă să devină mai puţine la număr, ar putea ajuta prin alegerea a câte două modele nereuşite din istorie, pe care să le dezintegreze în moduri creative.
Acesta şi-a pus la treabă echipa sa de la atelierul de restaurare a maşinilor auto pe care l-a fondat, dar şi pe cea a vecinului său. Primele două protagoniste cu 4 roţi au fost un Peugeot 207 şi un Chrysler Crossfire. Fiecare echipă a primit câte o maşină, iar tema transformărilor a fost grădinăritul.
Aşa că maşinile nu s-au procopsit cu transformări bizare, ci eu fost ele însele dezmembrate şi transformate în tot soiul de atribute de grădină şi grădinărit. Toate aceste transformări au fost însoţite de intrigi, iar la final trebuia să fie desemnat şi un câştigător, care a făcut transformări mai ingenioase.
E discutabil dacă pasionaţii auto se vor bucura să vadă câte două maşini dezmembrate în asemenea mod în fiecare emisiune, totuşi, dar s-ar putea să ştie Richard Hammond ce face şi ideea lui să se dovedească inspirată până la urmă. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,773
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!