(VIDEO) Cum reacţionează poliţia din Germania când e sesizată despre un şofer de camion care a lovit alt camion pe autostradă în depăşire şi nu vrea să oprească

15 Decembrie 2022, 15:51
Redacţia PiataAuto.md
Un caz curios s-a produs acum 3 zile pe autostrada A3 din Germania, cu continuare pe autostrada A6. Un şofer de camion a provocat un accident uşor pe autostradă cu un alt camion, în timp ce-l depăşea pe cel din urmă, însă n-a vrut să oprească. Aşa că în scurt timp a fost implicată poliţia, care l-a reperat pe şofer direct de pe autostradă.
Totul a pornit pe autostrada A3, într-o depăşire între cele două camioane. Camionul care depăşea nu era un cap tractor cu semi-remorcă, ci unul cu remorcă separată ataşată. La un moment dat, acel şofer fie uită că mai are o remorcă, fie face o manevră intenţionată, dar vine peste camionul pe care-l depăşea şi-l loveşte cu remorca sa. După acest accident, însă, şoferul nu opreşte, ci-şi continuă mişcarea, chiar dacă şoferul din spatele său îl tot atenţiona să oprească.
Această tentativă de a-l opri a durat între ora 10:28 şi 10:56, deci aproape 20 de minute, timp în care cele două camioane au ajuns deja pe autostrada A6, deplasându-se spre vest. La 10:56 şoferul camionului care a fost lovit a apelat poliţia, pentru a raporta accidentul şi refuzul celuilalt de a opri. Discuţia iniţială cu poliţia a luat sfârşit la 10:57. Peste 5 minute, şoferul a fost apelat înapoi de poliţie, şi a dat actualizări despre locul aflării sale, iar peste încă un minut, la 11:03, o maşină de poliţie şi-a făcut apariţia lângă cele două camioane, şi l-a oprit pe cel din faţă, îndrumându-l spre parcarea cea mai apropiată. Deci, după aproximativ 6 minute de la primul apel, poliţia găsise şi oprise deja camionul.
În rezultat, poliţia a amendat şoferul camionului din faţă cu aproape 2.000 euro şi i-a suspendat permisul de conducere pentru 12 luni. Vezi în video-ul de mai jos momentul accidentului şi oprirea ulterioară a camionului de către poliţie.
0
53,222
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!