(VIDEO) Explozia unei anvelope de camion pe autostrada A1 din România, lângă Sibiu, a dus la un accident deosebit de grav

16 Decembrie 2022, 10:07
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri după amiază, la 16:30, pe autostrada A1 din România, la kilometrul 254+450, între Deva şi Sibiu. Un camion a lovit glisiera de siguranţă dintre cele două sensuri ale autostrăzii şi şi a ajuns pe contrasens şi, din păcate, şoferul de camion, originar din Teleorman, nu a supravieţuit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
Iniţial motivul producerii unui asemenea accident era neclar, însă în scurt timp au fost publicat imaginile video de la camerele de pe autostradă, care au arătat că acel camion circula pe banda dreaptă, regulamentar, când anvelopa stângă de pe puntea faţă i-a explodat şi l-a proiectat spre parapet.
Şoferul a avut prea puţin timp pentru a reacţiona, probabil, iar explozia unei anvelope de camion la puntea faţă e întotdeauna dificil de controlat. Cert e că acel camion a lovit din plin structurile separatoare ale autostrăzii, ajungând pe contrasens, iar acolo o maşină a evitat în ultimul moment un impact frontal cu acesta. Din păcate, e un accident cu urmări regretabile şi pierderea unei vieţi, şi totodată o reamintire a cât de mult depinde siguranţa de calitatea de fabricare şi starea unei anvelope, dar şi de atenţia constantă la drum, în cazul maşinii care a reuşit să ocolească impactul.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,783
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!