(VIDEO) Un şofer din Chişinău, la limita de a provoca două accidente rutiere pentru că circula cu oglinda rabatată

3 Decembrie 2022, 10:52
Redacţia PiataAuto.md
Unele lucruri sunt atât de indispensabile în condus şi de elementare, încât e greu de mai explicat de ce e nevoie de ele. Spre exemplu de ce ai avea nevoie de frână, sau de ce ai nevoie de oglinzi retrovizoare. Totuşi, un şofer din Chişinău a fost surprins ieri circulând continuu cu oglinzile rabatate, chiar dacă tot schimba benzi şi avea evident nevoie de ele, iar la un moment dat, pentru că nu vedea traficul alăturat, a fost la un pas de a provoca un accident, apoi încă unul. Situaţia fost surprinsă de un vizitator, care ne-a expediat-o la redacţie.
Uneori se întâmplă ca oglinzile care se rabatează manual să rămână aşa şi când dai să te porneşti, observi că au rămas în poziţie închisă. Dar, de obicei soluţia e la fel de simplă — fie deschizi geamul şi le împingi cu mâna, fie opreşti, le deschizi şi urci înapoi.
Totuşi, şoferul de ieri din Chişinău, cu o Toyota Yaris, nu a făcut asta, şi pentru că nu vedea traficul de alături, a devenit repede un pericol pentru ceilalţi, o Toyota RAV4 frânând în ultimul moment pentru a evita o tamponare. Din păcate, nici măcar după aceste două întâmplări oglinzile Toyotei Yaris nu au fost deschise în poziţia normală, iar deplasarea a continuat în acelaşi mod.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,416
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!