Podul de la Hruşova, un perete de susţinere al căruia s-a surpat acum o lună înainte de lansare, a fost reparat şi deschis circulaţiei

30 Ianuarie 2023, 09:53
Redacţia PiataAuto.md
Acum o lună podul de la Hruşova, de pe traseul M1 din Moldova, a devenit renumit după ce un perete de susţinere al său s-a surpat cu doar câteva zile înainte de momentul în care trebuia să aibă loc inaugurarea oficială, după o reparaţie capitală ce durase mai bine de un an. Acum ministrul infrastructurii şi dezvoltării regionale, Andrei Spânu, anunţă că la pod s-au făcut lucrări, iar acestea a fost deschis circulaţiei.
Partea superioară a podului, cu carosabilul şi barierele adiacente, pare definitivată integral. Aici există o fundaţie nouă pentru asfalt, un strat nou de asfalt, şi bariere alăturate.
Pereţii de susţinere cu plăcile de beton par rearanjate şi probabil fixate corespunzător. Peretele problematic, care se surpase, din apropierea traseului R4, care trecere sub pod, pare, însă, să fi păstrat aceleaşi blocuri de pietre cu structură din plasă metalică. Imagini cu felul în care arată acum zona afectată în decembrie nu sunt publicate, dar se menţionează că în următoarele luni lucrările for fi finalizate în totalitate, iar ministrul îşi cere scuze pentru întârzieri.
0
1,747
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!