Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum înaintează modelele Volvo XC de acum 10-20 de ani departe de asfalt, la o întrunire din Lituania

25 Ianuarie 2023 - 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Despre modelele XC din gama Volvo se spune adeseori că sunt extraordinar de sigure şi confortabile, durabile în timp, dar când vine vorba de performanţe în offroad cu adevărat dificil, parcă nu există o reputaţie la fel de puternică la acest capitol. Cumva modelele Volvo n-au pus niciodată un accent vizibil pe aceste calităţi, iar asta a făcut ca puţini să le atribuie performanţe cu adevărat curajoase de a înainte departe de asfalt, în condiţii grele. Un grup de 15 proprietari de Volvo din Lituania, însă, a decis să demonstreze că maşinile lor pot avea performanţe mai bune decât se crede.
Aceştia au ieşit cu cele 15 maşini ale lor pe un traseu forestier de circa 35 de kilometri, cu pornire din Vilnius. Traseul forestier era după o proaspătă ninsoare, puternic răzmuiat, iar asta a făcut toată aventura şi mai condimentată.
I-am întrebat pe cei din Lituania mai multe despre maşinile participante, întrucât am observat şi un Volvo XC90 cu legendarul motor V8 de Yamaha printre maşinile participante!
Lituanienii ne-au confirmat că în total erau 5 exemplare Volvo XC90 din această generaţie, 2 dintre care erau cu motor V8. Pe lângă asta, în coloana de maşini s-au mai regăsit 4 exemplare XC70 din generaţia produsă după 2007 şi încă 6 exemplare XC70 din generaţia produsă între 2007 şi 2007.
Vezi în video-ul de mai jos cum se descurcă aceste exemplare Volvo produse acum 10-20 de ani prin noroiul şi pădurile lituaniene.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter