Accident deosebit de grav pe strada Munceşti din Chişinău, şoferul unui BMW a decedat, alte două maşini şi un camion sunt implicate

7 Martie 2023, 16:11
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs cu puţin timp în urmă pe strada Munceşti din Chişinău, cu implicarea a patru vehicule — trei autoturisme şi un camion. Printr-o traiectorie neclară deocamdată, un BMW a lovit copacii de pe marginea drumului şi a trecut printre ei, ajungând pe un teren adiacent. Camionul este şi el pe contrasens, aproape de copaci, deci e probabil că fie cei doi şoferi au încercat să se evite reciproc, fie s-au şi lovit. Şoferul din BMW a decedat pe loc. Accidentul s-a produs în apropierea unei staţii de transport public.
La faţa locului au intervenit şi pompierii pentru descarcerare, dar şi medicii cu ambulanţe. Din păcate, pentru şoferul din BMW nu s-a mai putut face nimic, or, deşi nu e clară traiectoria exactă a maşinii, viteza de impact a fost în mod evident una foarte mare, mult mai mare decât cea de 50 km/h, permisă în această zonă. Nu au existat alţi pasageri în BMW, care să fie răniţi.
Foto: BMW-ul implicat în accidentul de pe strada Munceşti, ajuns printre copaci pe un teren adiacent

Sunt lovite şi alte două maşini, cu un grad de avariere mai mic, o Dacia Logan şi un Ford Fiesta. Dacia Logan e lovită atât din spate, cât şi din faţă.
Şoferii din celelalte maşini nu au fost grav răniţi.
Poliţia ne-a informat că şoferul din BMW avea 44 de ani. Aşteptăm şi alte informaţii de la poliţie, dacă acestea vor fi relevante, vom actualiza această ştire.

UPDATE 16:17: Am primit o nouă imagine de la poliţie, mai jos, cu camionul accidentat, de marcă Renault. Capul tractor este răsturnat, fiind grav avariat şi ajungând de asemenea în zona terenului adiancent, ca şi BMW-ul.
0
19,062
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!