Un şofer din România a fost amendat şi lăsat fără permis, după ce s-a lăudat pe TikTok că merge cu peste 200 km/h cu un Audi

14 Martie 2023, 09:41
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de 19 ani din Suceava a publicat acum câteva zile un video pe contul său de TikTok, în care îşi filmase maşina, un Audi A6 Avant, cum trece pe lângă poliţie într-o localitate, după care se filmase şi gonind cu până la 202 km/h cu aceeaşi maşină. Spre ghinionul tânărului şofer, şi poliţia a văzut video-ul său, şi n-a fost prea fericită.
Prin urmare, poliţiştii din Suceava s-au autosesizat la 10 martie şi l-au identificat cu uşurinţă pe tânăr pe baza imaginilor din propriul filmuleţ. Aceştia au constatat că viteza de 202 km/h a fost atinsă cu o zi mai devreme, la 9 martie, pe şoseaua de centură a oraşului Rădăuţi. Tânărul şi-a recunoscut fapta, iar poliţiştii au constatat că în maşină cu acesta se mai aflau doi pasageri minori.
Foto: Din imagini nu poate fi văzută vreo centură de siguranţă cuplată

Tânărului i s-a aplicat o amendă de 2.900 lei, echivalentul a circa 590 euro, iar pentru că depăşirea vitezei a fost cu peste 70 km/h faţă de viteza legală, poliţia i-a suspendat şi permisul de conducere, pentru 4 luni, fără dovadă înlocuitoare. Astfel, tânărul şofer a devenit pieton cu efect imediat.
Foto: Maşina cu care tânărul a depăşit viteza

Poliţiştii din Suceava au făcut apel şi la părinţii de adolescenţi după acest caz, îndemnându-i să discute cu ei despre riscurile unor asemenea fapte şi să le supravegheze ieşirile în trafic.
1
2,709
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!