(VIDEO) Încă o pedeapsă imediată aplicată de poliţia din Moldova unui şofer de BMW care a vrut să fie mai rapid într-o intersecţie

29 Martie 2023, 09:47
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă publicam un articol cu video în care un echipaj de poliţie din Chişinău, aflat în locul potrivit la momentul potrivit, îi livrase o pedeapsă imediată unui şofer de Honda, iar între timp au mai apărut imagini cu o altă situaţie, produsă la una din cele mai problematice intersecţii din capitală, în care încălcările se produc cu duiumul, la fiecare ciclu de semafor. E vorba de intersecţia de la strada Ismail cu bulevardul Dimitrie Cantemir.
Aici există o bandă dedicată virării la stânga, cu semafor separat. În orele de zi, când traficul e aglomerat, de multe ori apa şoferi de pe banda alăturată care virează şi ei la stânga, uneori plasându-se în faţa celor ce aşteaptă regulamentar. În situaţia de mai jos, însă, era o oră de trafic nocturn, mult mai degajat. Şi totuşi, un şofer de BMW a mers pe banda extremă dreapta pentru a ocoli traficul şi a vira la stânga de pe acea bandă din dreapta.
Virarea a fost observată de un echipaj de poliţie de alături, care a aprins imediat girofarele şi a întors după BMW.
Peste puţin timp, echipajul de poliţie a ajuns BMW-ul şi l-a tras pe dreapta, pentru a-i aplica amenda corespunzătoare. În asemenea cazuri, de obicei, manevra e tratată ca o trecere la roşu, pentru că pe acea bandă de pe care a intrat BMW-ul în intersecţie era roşu.
Vezi toată situaţia mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
1
4,323
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!