(VIDEO) Şoferul de BMW, care se deplasa ieri pe contrasens pe un drum de 6 benzi în Chişinău, a fost reţinut în stare de ebrietate astă-noapte de poliţie

4 Martie 2023, 17:22
Redacţia PiataAuto.md
Ieri am rămas cu toţii nedumeriţi de un video surprins de camera de bord a unui camion, în care un BMW merge pe contrasens, pe banda din mijloc a sensului opus, pe un drum de 6 benzi şi se îndrepta direct spre acel camion. Din fericire, şoferul de camion a oprit pe loc şi l-a claxonat puternic, şoferul din BMW luând dreapta în ultima clipă. Ei bine, poliţia anunţă că s-a autosesizat din acel video de ieri şi căuta acel BMW în trafic. Astă-noapte, la ora 03:45, un echipaj de poliţie l-a observat pe Calea Ieşilor din Chişinău şi l-a oprit, iar şoferul s-a dovedit a fi în stare de ebrietate avansată.
Se confirmă, astfel, presupunerea noastră de ieri că şoferul nu suferise vreo problemă de sănătate care să fi cauzat acea manevră de neînţeles. Şoferul, în vârstă de 58 de ani, a fost întrebat de poliţişti de ce a mers pe contrasens, şi a declarat că geamurile i-ar fi fost îngheţate, şi soarele ar fi strălucit, asta deşi ieri erau temperaturi peste limita de îngheţ.
În momentul opririi de astă-noapte, însă, şoferul a indicat 0,79 mg/L alcool în aerul expirat, stare calificată drept ebrietate avansată, care se lasă imediat cu suspendarea permisului de conducere şi dosar penal. Acesta a declarat că ziua, când a mers pe contrasens, „era curat”, adică nu fusese în stare de ebrietate. Judecând după comportamentul inexplicabil de ieri de pe strada Petricani, nu ne-am mira dacă cele 0,79 mg/L descoperite noapte sunt doar rămăşiţa unei stări mult mai grave de dinainte, de fapt. Oricum, acesta va rămâne acum pieton pentru mult timp şi va avea în biografia sa ancheta penală cu condamnare pentru condusul în stare de ebrietate, pe lângă amendă care va trebui s-o plătească pentru situaţia de ieri.
Vezi mai jos video-ul publicat azi de poliţie.
0
5,046
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!