Accident grav între un BMW şi o Honda, în condiţii de ploaie, pe traseul M3 lângă Băcioi

21 Aprilie 2023, 07:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri seară, în jurul orei 18:00, pe traseul M3 de la ieşirea sudică din Chişinău, lângă localitatea Băcioi. Două maşini, un BMW şi o Honda, s-au lovit frontal, apoi şi lateral, iar trei oameni de la bordul maşinilor au fost răniţi, inclusiv o copilă de 12 ani.
Din informaţiile pe care le-am primit de la un martor şi imaginile trimise de acesta, aparent BMW-ul a derapat şi a ajuns pe contrasens, fiind astfel lovit din plin de Honda, impactul fiind aproape frontal pentru ambele maşini.
După primul impact, BMW-ul a ricoşat s-a rotit şi partea sa dreaptă spate a lovit partea stângă spate a Honda. Poliţia nu confirmă deocamdată un scenariu exact, anchetând circumstanţele.
În accident au fost răniţi ambii şoferi, dar şi o copilă de 12 ani, care era pasageră în Honda. Mai mulţi martori şi şoferi care treceau în zonă imediat după accident au oprit pentru a acorda ajutor medical. Ulterior, toţi 3 răniţi au fost preluaţi de medici şi transportaţi la spital, cu multiple traumatisme. Honda era condusă de un şofer în vârstă de 44 de ani, iar BMW-ul — de un şofer de 25 de ani.
Sursa foto: vizitator PiataAuto.md (1,3), Facebook /grupul Accidente rutiere Republica Modlova / Tutunaru Oxana (2,4)
0
5,078
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!