(FOTO) Cum ar arăta modelele clasice Audi din anii 1970 în interpretare allroad cu tracţiune quattro

24 Mai 2023, 19:54
Redacţia PiataAuto.md
Tracţiunea integrală quattro şi-a făcut loc în lumea Audi abia în anul 1980, în primul rând în raliuri, iar apoi şi pe modelele de serie. Primul model Audi allroad quattro, a apărut în 1999, ca un break cu gardă la sol sporită, pentru aventuri şi capacităţi de offroad, dar bazat pe Audi A6 C6.Cum ar fi arătat modelele Audi de dinainte de apariţia quattro şi allroad, încă din anii 70, dacă ar fi tratate cu acelaşi stil al capacităţilor sporite de trecere şi al sistemului quattro? Un club de pasionaţi Audi din America de Nord, ajutaţi de câţiva designeri, cu ajutorul inteligenţei artificiale Midjourney, şi-au imaginat mai multe răspunsuri la această întrebare.
Pentru că cei care au scris sarcinile pentru inteligenţă artificială le-au formulat la rândul lor atât de creativ şi clar, au obţinut în rezultat maşini superb de interesante. Acestea îmbină linii şi chiar părţi majore din modelele Audi din anii 70, transformându-le în break-uri, cu gardă la sol mare şi tracţiune quattro.
S-au aplicat zone de protecţie a caroseriei, din plastic, dar s-au păstrat jante de oţel specifice acelor ani, de zici că sunt preluat de la nişte Niva.
E interesant că tot designul modificat păstrează stilul autentic de design al acelor ani, de la detalii cromate, la tipul de ştergătoare, conturul geamurilor, sau barele de protecţie.
Nimic nu pare în plus sau venit dintr-o perioadă străină, decât poate roţile foarte late ale uneia dintre creaţii. Dar şi aceea aminteşte mai degrabă de bolizii de raliu şi tot e perfect armonizată.
În rezultat, maşinile generate arată atât de bine, încât probabil şi fanii Audi, pasionaţi de maşini clasice, le apreciază aspectul şi, dacă ar exista asemenea creaţii realiste, cu siguranţă ar fi tentate pentru colecţie!
0
1,900
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!