Unul din podurile de pe şoseaua Balcani va fi închis pentru reparaţii, iar ambuteiajele în această zonă a Chişinăului sunt garantate

4 Mai 2023, 17:14
Redacţia PiataAuto.md
Administraţia de Stat a Drumurilor anunţă astăzi că în următoarele zile unul din podurile de pe şoseaua Balcani M1 de lângă Chişinău va fi închis pentru reparaţii. Circulaţia ambelor sensuri va fi redirecţionată pe podul nou, inaugurat anul trecut.
Despre reparaţia acestui pod ASD anunţase mai demult, iar acum s-a ajuns la lucrări care necesită lipsa traficului de pe el. În mod inevitabil, îngustarea circulaţiei pe aici va genera o congestionare a traficului, însă marea problemă e că închiderea acestui pod vine simultan cu închiderea a jumătate din podul de pe strada Mihai Viteazul din Chişinău, acolo fiind o altă sursă de ambuteiaje, iar unii şoferi preferând să evite zone Mihai Viteazul pe şoseaua Balcani. Acum, ambele căi voi fi congestionate, iar cea mai apropiată alternativă ar fi bulevardul Renaşterii, şi el deosebit de aglomerat, după care centrul Chişinăului.
Foto: Schema de circulaţie temporară în regiune

Podul de pe şoseaua Balcani, pe care se va circula temporar în două sensuri, va avea trei benzi — una pentru direcţia spre Leuşeni şi două în direcţia spre strada Petricani. Astfel, în următoarea perioadă ambuteiajele majore în această zonă a Chişinăului sunt garantate.
0
8,240
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!