(VIDEO) Un şofer din Chişinău, nemulţumit de alt şofer care l-a salvat de la un accident aproape iminent

12 Mai 2023, 10:07
Redacţia PiataAuto.md
De o situaţie revoltătoare a avut parte aseară un şofer din Chişinău, autor al filmării de mai jos, în timp ce circula pe strada Sciusev, la intersecţie cu Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazul. Un alt şofer, al unui Opel, a provocat o situaţie de accident aproape iminent, iar autorul filmării a avut o reacţie exemplară, reuşind să evite accidentul în care el n-ar fi fost vinovat. Însă, şoferul din Opel, în loc să-şi ceară scuze sau să manifeste un minim respect, a ieşit din maşină pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de primul, într-o manieră de neînţeles.
Şoferul din Opel vira la stânga şi era obligat să acorde prioritate, deci. Autorul filmării se deplasa înainte, pornind regulamentar la semaforul verde şi deplasându-se într-o direcţie permisă, trecând şi intersecţia cu o viteză moderată. Asta l-a făcut să poată reacţiona prompt la un accident care părea că nu va mai putea fi evitat. Şi şoferul din Opel a întors volanul puternic spre stâng, ajutând şi el la evitarea impactului şi ajungând într-o poziţie nefirească în intersecţie.
Prin urmare, nemulţumirea şoferului din Opel e inexplicabilă, întrucât doar el e cel care se face vinovat în toată situaţie de risc creată.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobilist_md
0
1,869
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!