(VIDEO) Cei de la The Grand Tour au organizat o întrecere între un camion Tatra, un tractor JCB, o bicicletă, o maşină cu 3 roţi şi una aleasă de ei

25 Iunie 2023, 18:10
Redacţia PiataAuto.md
Ultimul episod The Grand Tour, lansat acum câteva zile, i-a purtat pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May într-un road trip prin 4 ţări din fostul bloc estic, cu 3 maşini bizare, alese de ei. James May şi-a ales cea mai lentă maşină pe care o putea alege, un Crosley din anii 40. Iar ca să-l încurajeze un pic, colegii săi i-au organizat o întrecere cu vehicule mari şi greoaie, sau pur şi simplu lente, pe care se presupunea că James le va putea învinge.
Cursa a avut loc în Slovacia, loc în care cei de la The Grand Tour, după toată cariera lor de decenii au descoperit şi ei ce înseamnă maşinile clasice Tatra, ce inginerie superbă au avut, cu aerodinamică şi toate fascinaţiile acestora. Iar când a venit timpul unei curse, a fost ales un camion modern Tatra Phoenix 8x8.
Alături de el a fost pus un tractor agricol JCB Fastrac, care e mai uşor decât camionul Tatra dar e totuşi un tractor făcut să ofere putere la viteze mai mici.
Pe lângă asta, la linia de start a fost pus şi un Velorex cehoslovac, creat pentru oamenii cu dizabilităţi. Iar lângă el s-a aliniat şi un biciclist cu o simplă bicicletă. Respectiv, James May trebuia să aibă şanse.
Dar cusa cu vehicule mare şi greoaie sau lente s-a dovedit a fi lamentabilă pentru James şi Crosley-ul său. Acesta a ajuns ultimul la finiş, fiind devansat până şi de bicicletă. Vezi totul în video-ul de mai jos, inclusiv cine a ajuns primul.
0
2,487
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!