(VIDEO) Grav accident pe un drum pe care se efectuau lucrări în apropiere de Cimişlia, după ce un şofer ar fi ignorat semnalizările unui muncitor

23 Iunie 2023, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Traseul M3 dintre Porumbrei şi Cimişlia a fost dat în exploatare acum jumătate de an, dar pe marginea alături, în special pe acostament, se mai fac uneori lucrări de amenajare. Acum două zile, într-o asemenea zonă de lucrări, din apropierea oraşului Cimişlia, s-a produs un accident grav, cu 4 oameni răniţi, o parte din ei fiind răniţi grav.
De vină s-ar face şoferul în vârstă de 55 de ani al unei dintre maşini, care mai avea şi doi pasageri la bord, conform informaţiilor publicate de echipa.md. Acesta ar fi neglijat semnalizarea dirijată manual de un muncitor, dar şi limita de viteză temporară, ar fi intrat pe contrasens şi acolo a lovit frontal cealaltă maşină, condusă de un bărbat de 59 de ani.
În urma accidentului, 4 oameni au trebuit transportaţi de urgenţă la spitalul din Cimişlia. Din fericire, toţi au supravieţuit. Ambele maşini au fost grav avariate, în special monovolumul, care şi-a distorsionat structura celulei habitaclului, mai ales în zona şoferului.
Vezi mai jos şi un video surprins la faţa locului la puţin timp după producerea accidentului.
0
3,210
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!