(VIDEO) Imagini de acum 8 ani cu un poliţist cu comportament degradant din Moldova sunt percepute drept actuale

19 Iunie 2023, 09:33
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară în mediul online au apărut imagini revoltătoare cu comportamentul degradant al unui poliţist din nordul Moldovei. Acesta, aflându-se în stare de ebrietate şi conducându-şi propriul automobil cu numere de Edineţ, a oprit o camionetă invocându-i tot soiul de încălcări şoferului, interacţionând cu el abia ţinându-se pe picioare. Problema este că aceste imagini nu au fost văzute anterior de cea mai mare parte a publicului, fiind astfel percepute drept imagini actuale. Însă, de fapt, ele datează cu anul 2015, de acum 8 ani.
Iniţial, am solicitat de la poliţie comentarii pe un asemenea comportament revoltător al poliţistului din nordul Moldovei, iar cei de la poliţie ne-au comunicat că acest incident a avut loc în 2015 şi imediat după producerea lui a avut loc o anchetă, poliţistul fiind pedepsit şi concediat la finalizarea anchetei, în 2016. Respectiv, de 7 ani poliţistul nu mai e angajat în structurile forţelor de ordine, ancheta stabilind un comportament incompatibil cu statutul său.
De fapt, după ce afli despre faptul că imaginile datează de acum 8 ani, sesizezi şi mai mult că un asemenea comportament al poliţiei ar fi practic imposibil de imaginat în zilele noastre, ba chiar se mai pot observa diferenţe în designul uniformei. Deşi agenţii de patrulare mai au uneori situaţii discutabile şi în prezent, totuşi o asemenea degradare absolută e greu de imaginat că ar mai putea exista, chiar şi în regiuni mai îndepărtate de capitală.
Includem aceste imagini mai jos tocmai pentru a oferi tabloul complet al acestei situaţii şi a combate oarecum dezinformarea care are loc acum prin prezentarea acestui video drept unul actual.
0
8,592
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!