(VIDEO) Toyota aminteşte cum e atunci când inginerii creează maşini din entuziasm, pentru cei entuziasmaţi

16 Iunie 2023, 12:37
Redacţia PiataAuto.md
Pe lângă faptul că Toyota vorbeşte curajos despre maşini electrice cu 1.000 km autonomie, pe care le va lansa în doar 3 ani, niponii vor să ne amintească şi despre perlele lor actuale din gama GR, în special despre GR Corolla, un model care se vinde şi în SUA şi care a cam făcut Golful GTI istorie pe acolo.
Aşadar, Toyota publică un video sub forma producţiei unui spot publicitar, în care sunt discutate formele în care ar trebui pusă în evidenţă a o asemenea maşină, în care cei de la marketing par să vizeze nişte clişee, în timp ce inginerii par să fie focusaţi mult mai spre esenţial. Până la urmă, inginerii înving, convertindu-i şi pe cei de la marketing la crezul lor.
Şi-n toată ecuaţia apar şi câteva GR Supra, şi tot soiul de secvenţe de condus condimentat, iar ideea esenţială e că aceste modele Toyota sunt maşini create din entuziasm, pentru cei entuziasmaţi. Şi cât de frumos e să mai vedem în zilele noastre producători auto care mai pun accent pe acest entuziasm, uneori iraţional, al creării unor modele! Pentru că istoria arată că anume aceste modele devin legende, de obicei!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,695
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!