(VIDEO) Un Ford Mustang răsturnat şi 6 maşini implicate în două accidente la nici 30 minute diferenţă astă noapte în zona Albişoara şi a Circului în Chişinău

29 Iunie 2023, 09:42
Redacţia PiataAuto.md
Regiunea străzii Albişoara din Chişinău şi a bulevardului Renaşterii, de lângă circ, ce trece deasupra ei, a fost marcată de accidente rutiere grave astă noapte, produse la nici 30 minute diferenţă. În total 6 maşini au fost avariate, iar un Ford Mustang a fost făcut daună totală după ce s-a răsturnat.
În primul accident, produs la 00:14, au fost implicaţi doi tineri, de 20 de ani şi de 19 ani. Cel de 20 de ani conducea Fordul Mustang, iar cel de 19 ani — un automobil MINI. În urma impactului maşinile au fost grav avariate, MINI ieşind în decor, iar Mustangul, printr-o traiectorie încă necunoscută, s-a răsturnat şi a ajuns în mijlocul drumului. Poliţia menţionează că cei doi tineri şoferi au scăpat nevătămaţi şi acum anchetează accidentul pentru a înţelege cine din ei se face vinovat.
La nici 30 minute distanţă, la 00:40, în zona Circului, s-a produs al doilea accident, cu încă 4 maşini implicate — o Honda, două exemplare Audi şi un Lexus. Şi aici traiectoria e deocamdată neclară, dar în urma impactului, pasagera din Honda a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.
Astfel, şoferii care au trecut prin această regiune astă noapte, au putut vedea un număr mare de maşini de poliţie şi intervenţie, conglomerate în zona celor două accidente. Vezi mai jos şi câteva secvenţe video filmate de cei din jur de la cele două accidente.
0
6,960
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!