(VIDEO) Noua Tesla Model S Plaid Track Pack încearcă să atingă viteza maximă pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

4 Iulie 2023, 19:15
Redacţia PiataAuto.md
Tesla are o nouă versiune a lui Model S, cea mai performantă şi mai rafinată creată vreodată pentru acest model. Nu e doar versiunea Plaid, ci ipostaza Track Pack a acesteia, lansată acum circa două luni în Europa. Puterea totală e aceeaşi, de 1.020 CP, dar suspensia, direcţia şi mai ales frânele au fost perfecţionate consistent, pentru a face faţă unei asemenea puteri. Ei bine, o asemenea Tesla nouă a ajuns pe o autostradă fără limită de viteză din Germania.
Sigur, marea intrigă era ce viteză maximă va putea atinge această Tesla, dar autorul filmuleţului a făcut şi o măsurare a timpilor de acceleraţie până la 100, 200 şi 300 km/h. Acceleraţia până la prima sută a durat 2,56 secunde în cazul său, de la 0-200 km/h — doar 6,82 secunde, iar de la 200 km/h până la 300 km/h au mai fost nevoie de doar încă circa 9 secunde.
Viteza maximă pe vitezometrul digital al maşinii a fost de 328 km/h, în timp ce sistemul de monitorizare GPS de alături indica 324 km/h. Impresionant, dacă e să ne gândim că Tesla Model S Plaid Track Pack e o versiune perfecţionată a unui model electric care se află deja de ani buni pe piaţă!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,295
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!