(VIDEO) Un Tesla Cybertruck n-a putut ajunge la destinaţie într-o escapadă de offroad a unui youtuber, din cauza autonomiei mai mici şi a unei ocoliri

20 Aprilie 2024, 10:56
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybertruck continuă să fie modelul care atrage toate privirile în SUA şi o face atât datorită designului, cât şi ingineriei, care conţine cu adevărat o serie lungă de inovaţii care au făcut pionierat pe acest model. Dar se pare că autonomia relativ bună a modelului, declarată pentru condus normal pe asfalt, e redusă substanţial atunci când acesta tractează lucruri grele sau pur şi simplu iese în offroad, deşi de obicei viteza mică de deplasare în offroad ar trebui să avantajeze asemenea maşini, cum se întâmplă la Munro, de exemplu. Acum, un Tesla Cybertruck n-a putut ajunge la destinaţie într-o escapadă de offroad a unui youtuber, din cauza autonomiei mai mici în offroad şi a unei ocoliri-surpriză.
Youtuber-ul şi-a dorit să iasă într-o escapadă completă de offroad pe parcursul unui week-end, alături de un grup de entuziaşti, toţi cu exemplare de Toyota Land Cruiser de acum vreo 30 ani!
Marea întrebare era cât de bine va putea ţine pasul noul Tesla Cybertruck cu aceste modele fabricate acum 3 decenii.
În apropiere de zona de offroad, exista o singură staţie de încărcare Tesla, aşa că după primul camping maşina electrică a revenit în afara offroad-ului, pentru a încărca din nou. Pentru că dacă ar fi continuat direct, n-ar fi avut suficientă energie să traversez toată regiunea pustie de civilizaţie.
Iar următoarea zi a avut loc şi marea provocare, în care trebuiau să se traverseze circa 100 mile, sau 160 km, de traseu de offroad dificil, inclusiv traversarea unei zone cu mici munţi. Bateria deja părea să-şi cheltuie suspicios de repede energia, chiar din primii kilometri de offroad.
Dar apoi, în apropiere de munţi, drumul a fost închis din cauza bolovanilor căzuţi de pe munţi, care au blocat drumul. În mod normal, trebuia să se meargă pe o cale ocolitoare. Dar Tesla Cybertruck avea doar 43% de baterie şi ocolirea era prea lungă pentru autonomia ei.
Aşa că youtuber-ul a trebuit să renunţe în cele din urmă la continuarea înaintării cu Cybertruck şi să facă până la urmă cale întoarsă, declarându-se învins. Autonomia mai mică în offroad, condiţiile un pic friguroase şi acel drum blocat neaşteptat, au făcut imposibilă misiunea pentru Tesla Cybertruck. Doar că aceste provocări sunt absolut uzuale în offroad şi în regiuni îndepărtate.
Prin urmare, e oarecum trist că un nou model electric, atât de adaptat aparent pentru offroad, n-a putut ţine pasul cu trei exemplare de Toyota Land Cruiser, fabricate 30 de ani în urmă.
Vezi toată experienţa în video-ul de mai jos.
0
6,378
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!