(VIDEO) Rowan Atkinson, renumitul Mr. Bean, a condus o Toyota GR Yaris cu combustie pe hidrogen la Goodwood

19 Iulie 2023, 12:57
Redacţia PiataAuto.md
De mai mult timp, Toyota jonglează nu doar cu ideea de a ivea maşini cu pile de combustibil, precum Mirai, care să folosească hidrogenul pentru generarea electricităţii, iar propulsia să aibă loc prin electromotoare, ci şi maşini care să folosească hidrogenul direct pentru combustie, pe motoare cu ardere internă uşor adaptate. De curând o asemenea Toyota GR Yaris, care arde direct hidrogen în cilindrii săi, a fost prezentă la festivalul de la Goodwood, unde a fost condusă de Rowan Atkinson, renumitul actor ce interpretează personajul Mr. Bean.
Atkinson e, de fapt, unul din cei mai renumiţi pasionaţi auto de multe decenii încoace, având o colecţie superbă de maşini performante şi clasice. Aşa că apariţia sa acum la Goodwood, conducând o asemenea Toyota pe hidrogen, e surprinzătoare, dar oarecum firească, mai ales că acesta spune că are şi un GR Yaris obişnuit în colecţia sa privată.
La fel de plăcut e că, după ce a condus Toyota cu hidrogen pe circuit, actorul explică reporterului cu lux de amănunte principiul de funcţionare a motoului cu combustie pe hidrogen, demonstrând o cunoaştere tehnică a acestuia.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
5,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!