(VIDEO) Şoferul unui Nissan a vrut să treacă prin trunchiul unui copac de 2500 ani cu maşina sa, dar natura l-a pedepsit

8 Iulie 2023, 15:49
Redacţia PiataAuto.md
Într-un parc naţional din California, există un copac renumit de sequoia, cu o vârstă de 2.500, care are o deschizătură atât de mare în trunchiul său, încât prin ea pot trece maşini. Copacul poartă numele neoficial de The Shrine, iar faptul că prin el se poate trece cu maşina, l-a făcut o locaţie renumită de vizitat, ca un soi de drive-thru al naturii. Toate bune, însă atunci când proprietarul Nissan Armada uriaş a vrut să treacă prin el, lucrurile n-au mers prea bine, or, natura n-a creat pasaje care să garanteze trecerea tuturor maşinilor.
Lăţime acelui pasaj natural e de 2,1 metri, şi înălţimea e egală, tot de 2,1 metri, dar forma e neregulată. Maşinile mai compacte n-au de obicei probleme să treacă pe acolo. Însă Nissan Armada nu a încăput bine şi partea sa dreaptă a atins copacul de 2.500 de ani, maşina alegându-se cu uşa zgâriată şi oglinda ruptă.
Şoferul de Nissan a văzut privirile celor din jur şi fără a-şi da seama că aceştia erau îngrijoraţi mai degrabă de deteriorarea copacului de 2.500 ani, şi-a bătut singur din palme după ce s-a eliberat din capcana naturii, cu repercusiuni pentru maşina sa.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
17,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!