(VIDEO) Cum arată şi cum sună o Toyota Land Cruiser 70 clasică, produsă în 2023, care mai poate fi cumpărată în unele părţi ale lumii

29 August 2023, 17:12
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Land Cruiser 70 e un model nemuritor al celor de la Toyota, care continuă să mai fie produs azi, ca o alternativă nepretenţioasă pentru SUV-urile şi offroader-ele moderne. Land Cruiser 70 este periodic actualizat la dotări de siguranţă, iar de curând a primit şi un motor diesel ca o alegere în plus, dar în esenţă maşina păstrează aceeaşi construcţie simplă şi durabilă ca şi acum 30-40 de ani, fiind astfel indestructibilă, iar atunci când e nevoie de reparat ceva, se poate face şi cu şurubelniţa în câmp.
Din păcate, prin părţile noastre acest Land Cruiser clasic nu e vândut, şi poate fi văzut doar prin achiziţii speciale diplomatice, printr-o fabrică specială a Toyota din Gibraltar. Însă în lume există şi regiuni unde aceste modele Toyota se mai vând liber, la dealeri obişnuiţi şi oricine şi le poate cumpăra, fie că e un agricultor care are nevoie de o maşină practică, fie că e un aventurier sau pasionat de offroader-e, care vrea un model cu reţetă clasică.
Autorul unui canal de YouTube a filmat de curând o asemenea Toyota Land Cruiser 70, în versiune cu ampatament lung standard, într-un showroom din Bahrain, o ţară în care aceste maşini se mai vând liber.
Iar autorul filmuleţului de mai jos pune accent pe sunetele pe care această Toyota le emană la fiecare buton apăsat, fiecare uşă închisă sau mâner tras. Toate aceste sunete îţi spun şi-ţi reconfirmă cât de durabil e construită această Toyota.
Şi nu lipseşte nici pornirea motorului V8, deci poţi vedea totul mai jos, dar neapărat cu sunet!

P.S.: Cât de frumos ar fi fost să mai existe azi şi un asemenea Aro 244 în producţie, într-o asemenea formulă clasică, perfmanent perfecţionată, nu? Practic, un asemenea Aro ar fi fost azi un model deja legendar printre pasionaţii de maşini practice, durabile şi capabile în offroad din întreaga lume!
0
7,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!