(VIDEO) O Toyota Previa de 500 dolari, pusă să traverseze sute de kilometri în offroad, pentru a afla cât rezistă

8 August 2023, 13:30
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Previa e cu unul din modelele la care ne-am gândi cel mai puţin în materie de offroad, şi asta din cauza siluetei sale de van familist. Dar adevărul e că Previa a avut încă de la începuturile sale versiuni cu tracţiune integrală, iar maşina se descurca destul de bine în condiţii de teren dificil. Şi apoi, atunci când ai de înfruntat offroad-ul cu o maşină foarte veche, de care nu-ţi mai este milă, limitele a ceea ce poţi aborda cresc foarte mult, iar maşina devine uneori capabilă de minuni. Tocmai asta au încercat să facă şi autorii unui canal de YouTube, care au pus o Toyota Previa de doar 500 dolari la să traverseze peste 300 km de traseu lipsit de asfalt. Totul pentru a vedea cât mai rezistă această maşină, chinuită şi aşa în trecut.
Aceştia au mai echipat-o cu câte ceva pentru ideea lor, adăugându-i un fotoliu şi un covor persan la interior şi sudându-i diferenţialul spate, pentru a avea mai multă aderenţă.
Şi a urmat un traseu pestriţat cu drumuri forestiere, după care zone pietroase unde şi offroader-ele mari specializate ar trebui conduse atent. Iar apoi, au venit şi urcările de altitudine, şi zonele de deşert, şi drumuri unde s-a încercat să se conducă cu viteză mare în offroad.
Au existat şi probleme la maşină, în special cu cutia de viteze care părea să selecteze orice treaptă îşi dorea, fără a ţine cont de condiţii. Dar maşina a reuşit să ajungă cu bine la final, rezistând în mod eroic şi amintind că durabilitatea legendară a Toyotelor de cândva nu era doar o legendă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
6,300
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!