(VIDEO) Lecţie în trafic, oferită unui şofer care încearcă să-i depăşească pe toţi ceilalţi pe acostament în Chişinău

20 Septembrie 2023, 16:56
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirea pe acostament a unei coloane lungi de trafic mai lent e una din manevrele care denotă lipsă de respect faţă de ceilalţi şoferi din trafic. Poliţia din Germania, de exemplu, o numeşte drept conduită „antisocială” în trafic şi o pedepseşte dur. Dar, din păcate, prin părţile noastre asemenea manevre de condus mai pot fi observate din când în când. Ieri seară, însă, un şofer al unui Mercedes Sprinter, a avut parte de o lecţie în trafic, atunci când s-a pornit să-i depăşească pe toţi ceilalţi pe acostament, pe şoseaua Balcani din municipiul Chişinău.
Şoferul de Sprinter gonea, de-a dreptul, pe acostament, ridicând un nor de praf din urma sa, fără să-i pese câtuşi de puţin de ceilalţi. La un moment dat, însă, un alt şofer, ceva mai în faţă decât autorul filmării, l-a observat şi a tras propria maşină mai spre dreapta, pentru a-i opri avândul primului.
Şoferul din Sprinter a fost nevoit să frâneze şi să înainteze încet în spatele VW-ului, însă a continuat să insiste să rămână pe acostament. La un moment dat, deja acostamentul devenise prea vălurit, aşa că până la urmă, şoferul din Sprinter tot a fost nevoit să reintre pe carosabilul normal.
Ulterior, după lecţia primită, acesta pare să-şi fi continuat deja drumul în coloana de trafic, alături de toţi ceilalţi.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
22,173
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!